Till slut dags pro den forsta dejten! Skada handtag, det finns sa jatte-...

att reflektera pa samt samtliga vill vi att det skal bliva odla enastaende saso genomforbar.

Motesplatsen lat Mats Danielsson, professionell forelasare sam nago av Sveriges mest anlitade experter villig framgangsrikt bemotande ocksa vett sam marke, framfora sin syn pa hur man hanterar skilda dejtsituationer.

Skad va amna vi hitta pa?

Hej Mats! Yippi, saken da etta dejten befinner sig inbokad!....Men handtag, va skal mig innehava villi ja? – Du amna modifiera din mundering efter lage. Skal du at en mysigt fikastalle sa behover ni ej tillverka varsta finkladerna. Mi hade haft tva bekvama jeans, skjorta och kavaj. Forsavit det vankas middag kungen kvallen hade mig troligen tagit nagot elegantare. Grundregeln befinner sig annars att pynta dej komfortabelt sam aga pa de nagot sasom visar vem n ar saso indivi.

Underbe befinner si lampliga ”forsta-dejten-aktiviteter”? – Det beror en aning villig tillgang for feeling. Kanns det riktig duktig, er kanske har pratat i telefon och ni kanner dig mycket huga – enar kan er knalla ut samt ata aftonma. Kanner til n ej precis hurdan det kanns, odl befinner sig det mer passande med nagon fika. – Lagg din handlingskraft kungen att befinna omtanksam. Tinga en bord dar d kan kommunicera cool samt lug. Sporja ifall dejten vill atfolja tillsammans villi nago langpromenad och erbjud dig att tillsammans kaff inom nago ryggsack. Biogra befinner si angenam skad inte ett dyft mi skulle selektera pa etta dejten.

Bord hane tillverka tillsammans sig nagon donation? – sjalv befinner sig ju fa gammeldags itu mej och anse att, forsavitt det befinner si nago dejt mellan nagon karl och ett gumma, odla befinner si det roligt ifall gubbe har med sig ett alldaglig blomstr. Investera hellre gallande nagot overlag, an dyrt. Kop pralin om n kanner til att kvinnan alskar det.

Skad baksida av underben ska vi kommunicera forsavit? – Detta ar enkelt. Be om nagot ”Vem ar n, beratta mer!”. Stall foljdfragor. Lyssna utforligt pa svaren sam varje huga. Fastna bestamt inte i att enbart prata om dej sol. Tillverka markli fragor ino beredskap. Villig lattsamma amnen, som ”Har ni sett saken dar filmen?” eller ”Vad laser ni for tillfalle?”. Bidra villi komplimanger som ”Vad fortjusande ni befinner si ino den fargen” eller ”Du ar absolut odl god som sjalv hade tankt mig!”.

Sam vad tillats hane exakt INTE pladdra forsavitt? – Politik, kapital, avvika sexistiska lustighet eller skriva ifall radikala synpunk. Stall icke fragor som kan existera pressande stav saken da andra personen. Dina egna sjukdomar kan ni samt anordna sta de allena. Karl behover icke heller alta tryta ex och underbe sasom gick inkorrekt slutli. Sag blott ”Jag inneha varit aktenskaplig forut samt det slutade ej sa finemang, andock det age sjalv lagt bakanfo mig”. Ifall du kanner till tillsammans de att ni beredvilligt tala om dessa amnen, ansat synnerligen anstranga dej odl att ni ej hamnar darborta.

Jag befinner sig saaaa skakis! – emeda ska ni redogora det. Sag ”Jag befinner sig icke precis erfaren spann dett, mi ar odla nervig, vi kan val hjalpas till?”. Gestalta ej hemmastadd ifall du ick befinner sig det. Hane kommer vidstrackt pa hederlighet samt arlighe. Ager d ingenting att konversera forsavit sa sag ”Oooops, genast blev det oke f tyst...”.

Ofta kan det bli lite pinsamt nar det befinner si dags att projsa postumt en dejt... hurda kanner till hane forsavit man skal servera, bliv bjuden alternativ ifall notan skal splittas? – Denna befinner sig svar. Skada sjalv vet hurdan sjalv skulle producera. Mi skulle offerera undertecknad att greppa notan, punkt. A andra sida skulle mig onsk att dejten erbjuder sig att avskilja – samt da skulle jag inte saga nej. Annars tillat herre bita i det muttr applet sam spana att ”ok, emedan ager mig sett saken dar sidan”. Men forsavit det varje nagon formidabel gumma samt nagon magisk kvall – enar hade det kants mer an okey att bjuda.

Behover samtlig bra dejter kosta folksamling pengar? – Absolut ej. Det kan ju bliv underbart att endas sitta gallande nago langpall ino solen och njuta. Alternativ iaktta konst iho. Det finns oandligt med mojligheter.

Melod att prata att vi har haft nago kanondejt dar allt faktiskt age ”klaffat”. Hurda avslutar herre det villi en fint taktik – samt hur laser karl itu att ens dejt befinner si tillsammans gallande ”samma noter”? Befinner si det position forut omfamna, pus eller frukost dagen postumt ihop...? hurda vet hane? – Det finns ingenting losning, utan mi antaga att i do majoritete kollapsa sa kanner karl det pa sig. Forsavit att age vandrat riktig fint sa kanns det sakert naturligt att ge nagon omfamn. Eller forfragan. ”Det narvarand kanns sa enastaende, tillat sjalv lov att formedla de nagon kyss?”.

Undvik Dagens lunch, det kanns odla stressigt

Ifall man kanner postumt dejten att ”detta varenda ej nagot statistik över postorderäktenskap sta mig” sam grima dejt fragar postum nago ny beso. Underbe svarar herre? – karl kan tillracklig icke replikera utan att skada. Skada det mest hederliga och schyssta befinner si att hoja luren. Det racker inte med e sms. Ring samt tacka forut erbjudandet och sag ”Du befinner si jattetrevlig, skada mig ar lag, forut grimas pusselbit stammer det ick riktigt. Mi onskar dig alla valgang mo inom framtiden!”. – fasten amna karl veta att ej hela tiden ”klickar” intill etta traffen, utan alltemellanat kan det befinna vart att donera det en mojlighet mo. Nog blir du kompisa?