Tv inom nagon halsobeframjande forhallande kanna till tryta granser hinside vilka

e kondition blir ohalsosamt alternativ fult. Odla de diskuterar utrymmet nar dom behover det sam agerar ej burdus.

Att vidtaga djupa bryderi inom ditt omstandighet kan verka enor – och jo, det befinner si en resli tidrymd! andock det ar nagon foljd enkla moment sasom borjar med din speciell utveckling samt avga med ett lyckligare du.

Ehur ni kan handa kampar tappert darfor att belagg de sol pro din kompanjo, baserat kungen ord och handlingar, kommer det ino slutandan att gora fiasko ifall forandringen icke kommer inifran.

1. Bibehalla akta

Det finns ingenting behov fran att hantera trick darfor att blidka din medspelare, erhalla dom att tycka om dig eller erhalla de dar att hejda darfor att beror sig sakerstalla ino ett affar. Hurda massor du an forsoker kan du ej latsas det!

Nago duktig kalender samt en honest inventering ar slutlig nar ni ger de ut villi resan darfor at kanna dig sakrare. Du kommer att behova forska dina tankar samt emotione, samt det ultimata sattet att producera det befinner si att skriva upp dem samt anfora de dar ljudli.

2. Koncentrera gallande de jag

Fortecknin de dar och varje medveten forsavit dem nar ni kanner do nedanfor dagen. Dom dom inte utan bevittna do. Varje emeda fragvis villig hurdan dessa osakerheten dyker opp inom dina relationer. Omigen, begagnad din kalende darfor at handla de varse forsavitt do samt lagga marke till dom utan att doma.

3. Att existera honest till oss sjalva befinner sig slutgiltig

Forsavitt vi ??inte ar arliga kontra oss sjalva tenderar vi att forneka impulser eller egenskaper hos oss sjalva sasom vi befinner si osakra gallande samt titta do hos vara partners.

N kan bliv liknojd utav alternativt massor kritisk till din kompanjo nar de visar egenskaper som du har men ick vill erkanna. Det ha kallas projektiv igenkannand alternativ, vanligtvis, projektion.

Ideligen inser vi inte nar sam hurs vi projicerar, vilket leder mo att vi agerar irrationellt baserat villig nago outforskad fobi. Det har kan fluktuera fran moll till dur.

Forsavitt n exempelvi befinner si ouppfylld ino dina vanskapsforhallanden, kan n dyka up villi att n kritiserar din partners vanner sam retar sig kungen din kompanjon for att de vill spendera epok med tryta vanner. Alternativt, om du varje otrogen i ditt omstandighet, kan ni standigt klandra din delagare for synd.

Vi att identifiera platser utav tvehagsenhet samt iaktt ditt beteende med do i atanke kan ni identifiera din fraktion konflikten och graden itu besiktning ni ager kvar laget.

4. Tank villig dina delar

Kika de jag sasom besitter manga delar – sorgliga delar, kritiska delar, perfektionistiska delar, ivriga delar, nyfikna delar, kontrollerande delar sam mer. Ingen av dessa ar ino sig bristfallig, enbart annorlunda, och massa fran vara delar befinner sig ino behov utav mer love sam observans.

En bit kan berora sig otrygg gallande din partners nod gallande observan at de, men det befinner sig ick alltsammans forut dej. Istallet skockas all dina delar for att instifta ditt fullstandiga komplexa mi. Vi ar allihopa sammansatta it morker och lyse; vi fungerar bast nar vi erkanner Vilken är den genomsnittliga åldern för äktenskap i USA? sam accepterar samtlig delar.

Va fristaende del av oss sjalva kan dyka upp i separata situationer, i synnerhe ino relationer. Forsavit n graver djupare kan n inlara dig vart varje fraktion harror sam underbe den behover for att kurera.

Dyker din undvikande pusselbit opp tillsamman din kompanjo, andock utan nagon annan? Dyker din arga andel bara op hemma?

Begagna din kalende darfor att identifiera vilka delar saso dyker opp med din medspelare sam hurdan dessa delar forsoker kurera eller bevara de!

作者 admin