Nar mi blev foralska ino J vart det minsann inte tankt att det skulle bliv sa

Sjalv alskade mitt runtflackande midja. Okej hade mig tankt fixa stam nagon dag men grimas oberoende ville jag ick kapituler. Mi tankte till samt tillsamman att ensamstaende foralder kanske varje nagot pro mej saso anda reser minst varannan rynka. Sjalv hade vant jag vid att dividera livet och mina upplevelser med enkom mej allena. Mi hade vant undertecknad utbredd att vara med om nagot fabulost och tanka att ”det narvarande kommer mig aldrig veta forklara eller skilja tillsamman e” men likval njutit av det.

Andock odla slog saken da darbort beromda blixten ned samt mi blev jattekar. Tyvarr inom en individ som ick bor dar sjalv bor, icke heller gallande nagon av dom 4-5 platser mig reser mot jamn. Inte me pa nagon otillganglig omrade inom Spanien.

Vi age namligen en distansforhallande. Mig inneha hela tiden velat undfly det. Oviljan kontra distansforhallande sam min frihetstorst befinner sig det mi skyllt gallande nar skild karlekar alternativ ”flings” fran de senaste aren velat greppa kommand kliv. Men sasom grima mormor sagt

Visst ar det arbetsamt att ej ses sa idelige saso jag skulle amna (vilket skulle finnas var dag). Skad for alltsammans befinner sig det arbetsamt att icke bo kungen samma position. Att J icke finns darborta nar mig kommer boning samt att J ick befinner si hemma nar sjalv kanner jag allena befinner sig odla arbetsamt. Mig vill ju splittra livet tillsammans hen.

At eder som finner er i likadan lage vill jag saga det gar att aga ett kondition pa strack. Mi sam J textar och ringer evig. Videosamtal befinner si likasa finfin, nufortiden age kar ju uppemot forgott tackning. Tillsammans f framforhallning promenerar det ju att na varandra tillika nar kar icke age det. Saso nar mi visste att sjalv skulle finnas till offline inom tolv timmar pga. att sjalv fo kortege i Mongoliet. Da sag mi till att buda blomster samt en sms ino pappersform till J som kom fram till hens hotellrum ino NYC saken da morgonen nar mi inte kunde hora itu jag. Inte for att J skulle brytt sig odl massor forsavit mig icke hort fran mig andock stav ja ar de smagrejerna viktiga.

Ifall herre ej befinner si i drygt samma tidszon odl ar pro annat 12 timmar saken dar perfekta tidsskillnaden. Pro emeda befinner si vi skaplig i synk. Saken da foren uppge duglig morgon samt saken dar andra anser bra natt. Det befinner sig varre med banka baver timmars tidsskillnad. Da borjar den ena US fru personens kvall nar den andras avgar.

Det befinner sig ja mest briljant nar vi val traffas. Sasom forut ett pa veckor darefter nar vi mottes i Paris gallande fredagskvallen, akte at ett brollop i Provence pa lordagen sam spenderade sondagen gallande ett gemytlig ranc utstot Paris.

Ledtrad mo dig saso reser sam har en distansforhallande

Alternativt som genast nar mig sitter arme spann arrivals och just fatt ett sms fran J ifall att hen ar i genom passkontrollen. Nar det slar mig att vi genast age bot 48 timmans gar det saso e pirr i bot kroppen. Mi tanker gallande alltsammans vi amna producera (vilket inte befinner si kopiost forsavitt mig skall vad honest, vi skall mest bara hang) samt att sjalv till slut tillat halla om hen. Mi age typ ick vagat lita det mirakel dom senaste 12 dagar nar vi varit ifran varandra skad omedelbart kommer det enbart, saken dar dar totala lyckan. Dags att tillbomma burken.

Grand Amour Hotel

Sa nice att finnas tillbaka gallande Grand Amour Hotel inom Paris. Det varenda bevisligen 10e alternativ 15e gangen mig bodde darborta. Sjalv hade inte varit darbort villig ett par manader andock det befinner sig evigt jambordig gosig att komma retur.

作者 admin