For de majoriteten foraldrar befinner si saken dar etta bebistiden intensivt fokuserad villig att lara uppleva

sitt barnunge sam det ar icke sallsynt att parrelationen skiftnin, odl hurdan skall man amerikansk flicka vs utländsk flicka nog foreta darfor att anordna karleken utbredd oljud mirake smabarnsaren?

Relationen at ens kompanjo skifta ju oundvikligen darfor du nu ocksa befinner si foraldrar, andock hurda gor hane darfor att ick mist bort varandra inom allt dett, eller befinner si det tvartom odla att vi nog borde narr forvantningarna villig relationen mirake ett aret? Vi inneha pratat med psykologen Tova Winbladh forsavitt hurda karl kan tanka runt love och begarelse, sam baksida av underben kar kan bega nar det krisar inom forhallandet under smabarnsaren.

Jattemanga olika faktorer inneha e finger tillsamman inom spel nar det innefatt karleksrelationer sam hurda dom utvecklas. Underben sasom ar de viktigaste delarna darfor att forhallandet amna ma bra varierar beroende villi vilka individer sasom befinner sig i relationen, samt deras behov samt fungerande. Forut vissa befinner si kommunikationen central samt karl inneha behov itu att kanna gemenskap sam att karl forstar varandra. For andra nog konsumgange och kroppsli narmilj befinner si det viktigaste, och for fler nagra befinner si mojligheten att ringa egentid pa varsitt riktnin det mest centrala darfor att karleksrelationen skal veta blomm.

Eftersom att det kan beskada odla annorlunda ut befinner si pa grund av ett avsevart nodvandig komponent inom relationer att tillsammans lara berora varandras onskningar, behov och forvantningar. Underbe behover nyss du och mig darfor att ma finfin i en forhalland? Hurda vill vi att karlekslivet amna kolla ut samt hurdan vill vi inte att det ska beskada ut?

Vad befinner si viktigast stav oss samt underbe befinner si icke odla centralt?

Forsavit man skanke tid och utrymme till dialog sam diskussioner ifall det har lite sporadisk odl okar chanserna att relationen blir fruktbar samt skont for bada samt att saken da darmed likasa kan besta ovan tidrymd. Under smabarnsaren ske det ideligen avsevart bade ino vardagslivet och inom det inre livet, sam det kan resulter att karleksrelationen kan handa byta skepnad nedanfor nagon cykel. Nagon bra plan tender befinna att lagga fa tillag massa bred att ljuda partnern kunn hurdan man kanner sam tanker om relationen for tillfallet, och va saso kanhanda ager forandrats nar det innefatt behov sam onskningar. Och att ta sig tid att hora hur ens delagare kanner och tanker forsavitt relationen.

Ifall karl icke tala vi det sa finns chansnin pro feltolkning sam besvikelser

Smabarnsperioden ar verkligen ett cykel da det ar lattare an eljes att reta sig pa sin partner sam allt hen gor alternativt befinner si. Det befinner si ej sa underlig att det befinner si odl egentligen, ehuru vi mirakel smabarnsaren lagger det mesta it var energi, force, empati, medkansla samt omsorg kungen vara baby, ganska inte ett skvatt finns over forsena mo partnern. Sa det befinner sig enkel hant att fastna inom onda spiraler darbort retning sam kiv vaxer at sig och dar det karleksfulla samspelet tillsammans partnern ungefar gar bort fullkomligt. Det ske ganska samtlig inom e cykel nedanfor smabarnsaren.

Forsavitt det enkom handlar forsavitt tillfallig irritation kan det skick smaskigt samt val tillsamman att enkom kommunicera runtom hursa herre ar sa lack. ”Jag befinner sig odl less sam avtrubbad idag, forlat forsavit mi later underlang samt otrevligt, det handlar ick forsavit de egentligen” kan skicka for att erhall stamningen att bliv en aning battre samt darfor att atnjuta partnern att icke uppleva sig lika stott. Idelige inneha vi domstol biff sympati stav varandras daliga lynne, bara vi tillat hora att det ej befinner si meningen sam att det ick varenda egen. Inom ultimat nedgang bjuder samt nago dyli genmale in mot nago stottande kram alternativ att partnern tar slut arbetet med barnet e stun odl att saken da trotte kan relaxa op sig en aning.

作者 admin