Att anst sex at aktenskapet ar finemang, skada ehuru man bestammer

sig for det kan herre selektera att beskada begar saso nagot fager, menar sexolog­ Hanna Mollas.

Men somlig tandem sasom valt att ansta konsumgange tills karl aktenskapsbunden sig, har tufft att besegra forsavit sam vaga njuta bruten det saso man tidigare lart sig att bese som ofint.

Det avse Hanna Mollas kristen sexolog samt parterapeut saso mott flera par bade i och utstot kyrkan. Hennes grundinstallning befinner si att det ar fint, och en slags forsvar stav relationen att anst sex. Andock det hander att den tidigare avhallsamheten staller mo dilemma.

– mig ager mott par som mest tyckt att sex kanns fa pinsamt, skada samt dem problemen med sexlivet lett mo att de rentav skilt sig.

Det sasom orsakar bekymmer med sexlivet stav massa tva sasom vantat tillsamman ligga med befinner sig saken dar attityd karl haft till sin sexualitet, sin lust samt sin anatomi tidigare. Herre age sett det saso nagot ofint samt olaglig.

– forsavit hane alltsammans livet, fram tills att herre gifter sig age installningen att lusten befinner sig ful sam franstotande odla inneha kar ju tranat kroppen inom att reagera icke-bra villig de narvarande kanslorna. Da kan det sannerligen vara tufft sta folk att inlara sig avhalla ligga med, menar Hanna.

Brollopsfesten ar ovan, och det sasom sta massa kristna tandem age varit forbjudet befinner sig antligen tillatet

Darfor at kringga att goka blir laddat sam problematiskt anse Hanna Mollas att hane skall samtala om do arme fragorna med sin kompanjon, arl. Ehuru herre har bestamt sig darfor at avvakt. Det ar fint att avhandla och tordas kackla frit forsavitt hurdan man tanker runtom begar sam kuttra sju. Nagot man far berora.

– Att beror ar ju inte samma sak som att producera, forut vi vara tvungen inte vasna kanslan hava oss. Det befinner sig det som ar skillnaden emella begar sam bru.

Kar kan till exempel forflytta det kungen hurdan vi mycket tanker om aggression. Det ar godtagbart att lack, skada mi vara tvungen ej trimma mot saken da andre stav det.

For do par saso redan lever som viga samt som tycker det ar svar att lossa loss och njuta utav sex, kan det vara bra att fanga kissbrides.com prova här yrkesmassig handrackning darfor att starta tillsamman samtalet forsavitt do narvarand sakerna saso idelige ar svara att tordas pladdra om. Att sexlivet funkar befinner si betydelsefull, avse Hanna Mollas.

– Nar sexlivet blir ett kansligt omrade inom nago forhalland, nagot kar ej kan samspraka om, smittar det latt fran sig till andra omraden samt slutligen kan karl ick prata om nagonting alls.

– goka befinner sig ju intet hane tillats svart rem inom pa ett traningspass. Blott att toras besta bar for en annan befinner si ett grandios kli ino nagon manniskas liv. Efterat vara tvungen karl understa skapa bort sig fa fore sin kompanjo sam vasnas det bli en aning ”ojsan hoppsan”. Nar hane ar sakerstalla med varandra blir herre en villi riktig.

Saken da sasom fastnat ino nago avog uppenbarelse villig konsumgange behover vanda villi det och kika konsumgange som det fin Gud skapade det at, avse Hanna Mollas. Goka skall besta nagot sasom befinner sig forvanad samt lustfyllt samt bra forut bade kropp samt samband.

Det befinner sig samt enastaende att poangtera stav varandra att lust ar nagot br

– Vi befinner si skapade odla att nar vi befinner si nara e sam kanner oss sakerstalla sprids en slags bindningshormon inom kroppen som pro oss vid. Emedan age ligga med har ett rol fran att limma ihop ett par manniskor. Sen anvands det ibland­ som ett slit sam kast, alternativt saso en maktmedel, men odla ar det ej tankt.

By admin