Stav ungefar 1 ar darefter sa traffade mig ett bona villi ett bjudning som mi ganska

blev en aning smatt foralskad ino omedelbart. Mi vet inte om mig ar fullstandigt omodern samt cyklar nu andock det kandes sasom forsavit hon visade f hag for jag enar. Hon kollade ideligen pa ja, hon kom fram mot jag och fragade ifall mig kunde folja med henne nago litet andel bort av festen samt bidra henne med nagon grunka, nar festen var fullbordande och samtliga som var over kraftig tillsammans telefonerna odla krafti mig nagon fraktion dan av samtliga andra och chillade skada emeda kommer tjejen dan till mig sam satter sig. Sam nar hon skulle bege sig hushall odla foljde mi samt nagra andra killar med henne darat dar hon skulle bliva upplockad. Nar vi skulle separera til odla borjade hon med att halla om do andra killarna tillsamman vanliga kraa mig odla stannade hon upp samt kollade mej i ogonen fore hon kramade mig likas. Det varje frams markli dagar postum festen emeda hon borjade anteckna mot ja saso jag borjade reflektera forsavit hon var hagad. Skada pa den tiden va jag odl diffus villi nyligen tjejfronten. Jag kande att mig blev f styv samt koncis i mina losning retu at henne.

Det varje inom vilket kollapsa nago grymt behaglig kvall och det tyckte hon aven

Skada nedanfor hela denna tid sa inneha mi alltid varit f lite foralskad inom henne. Vi inneha traffats villi andra fester efter andock da age vi enkom umgatts saso kompisar. el salvador kvinnor Andock sjalv age hela tiden fatt opp ogonen sta henne odl flinkt mi titta henne. Skad ett dag bestamde mi mej for att ta forbindelse tillsamman henne. Detta vart for ca 3 manader inom kort och sen dess har vi haft vagguttag ganska varje dag. Nagon rynka postumt att sjalv tog vaggutta tillsamman henne sa bestamde vi oss for att se. Nar mig berattade att sjalv utovade nago sake sport odl berattade hon att hon aldrig hade testat villi saken da andock att hon beredvilligt skulle onskan prova. Det fick jag att be om nagot ifall hon ville folja tillsammans samt forsoka. Det ville hon ju j. Mirake den tiden da vi utovade idrotte sa larde vi uppleva varandra forbattring. Det var jattekul sam vi skrattade mycket.

Formodar att detta fick henne att vackl stav konversationen dog ut postum e tag

Men eftersom sjalv inneha haft fa kanslor forut henne en stund odla kande sjalv att sjalv varenda maste att meddela att sjalv gillar henne. Odla nagra dagar efter att vi traffades odl gren sjalv at henne att mi uppskattar henne. Jag kanner til att det varje JAVLIGT sta tidigt att informera det men sjalv kunde ej anordna mej. Sjalv fick e replik retur darborta hon berattade att hon oftast inte tender ma val ino forhallanden sam att hon pga det behover bonus kopiost epok darfor att klura sam landa inom sig solo. Skad hon hoppades kungen att vi kunde vara vanner. Sjalv blev faktiskt icke sa snope enar stav jag hade ej forvantat mig att hon skulle notera att hon gillade jag aven postum denna lilla tid.

Andock sjalv kande att mig ej ville kapituler sa mig fortsatte att ligga inom. samt markli veckor senare sa bjod mig ut henne villig resturang. Vi kraftig villi resturangen inom atskilliga timmar och snacket flot kungen fantastiskt. Mi kande att ju mer tid vi fick tillsammmans desto mer forandrades hennes beteende. Hon borjade bli utskamd och verkade en aning angslig, hon borjade granska mig i ogonen pa ett ovrigt satt, hon borjade pilla med haret genom att snurr det krin fingret, hon borjade kackla forsavitt hennes djupa synpunk, hon berattade att hon kanner att hon kan delge hennes synpunkt pro undertecknad inte me att mi ser ne kungen henne. Marklig dagar efter middagen odla fick mig ordna villig att hennes tjejkompisar anser att dom anser det befinner si otrohet att det ick finns ytterligar killar som jag. Sa det kandes ju duktig stav det betyder ju att hon inneha berattat alltsammans forut dom.